sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Tahko 2010 nähty ja käyty.

Lähdin tahkolle hauskanpito mielessä. Ja sitähän riitti.

Reissuun lähdettiin pääosin MTB-Turun porukalla, jonka juttujen taso on legendaarisen laadutonta. Kiitos siitä.

Ajelin yhden kierroksen (60 km) Pugilla. Tavoitteena oli päästä alle 5 tunnin. Loppuaika oli yllättävän hyvä 4.19.08. Rata oli kylläkin ilmeisesti aiempaa hieman nopeampi ja säänkin puolesta polut olivat nopeassa kunnossa.

Toiseksi viimeiselle huollolle kiivettäessä, noin 40 km kohdalla, alkoivat etureidet kramppailla. Kramppeja tuli loppumatkan aikana tasaisesti. Välillä kuitenkin pystyi ajamaan ihan kunnolla, joten en usko että krampit lopulta juurikaan hidastivat lopullista aikaa. Varsinaista seisoskelua ei kuitenkaan ollut kuin joitain minuutteja ja suuren osan taluttamistani pätkista olisin taluttanut ilman kramppejakin.

Tankkaus oli tällä kertaa niin onnistunut, että voimat eivät loppuneet missään vaiheessa. Juomaa kului 1,5 litraa urheilujuomaa ja noin 3,5 litraa vettä. Lisäksi mukana oli paketti taikapiirakoita ja yksi geeli. Kokeilin geeliä nyt ensimmäistä kertaa. Vaikutusta on vaikea analysoida, mutta ainakaan siitä ei ollut mitään haittaa. Hyvin upposi ja imeytyi.

Kalustovalintani aiheutti (odotetusti) kierroksen aikana: mm. hilpeyttä, kunnioitusta, epäuskoa, mielenkiintoa ja ainakin yhden kolarin :D Renkaan strategiset mitat ja paineen sai myöskin kerrata kohtuullisen tasaisesti.

Ei kommentteja: