sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Spearfish läjässä

Tämmönen siitä rakentui. Miellyttää ainakin omaa silmää kovasti.



Pientä säätöä ja nippeliä puuttuu vielä, mutta sen verran kävin kokeilemassa, että sai kuvattua ulkona. Ajotuntuma on taas ihan erilainen kuin muissa pyörissä, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Varsinainen testiajo täytyy suorittaa mahdollisimman pian.

Painoa n. 11,5 kg.





keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Spearfish

Tilaa kellariin raivattiin tällaista projektia varten:

Salsa Spearfish



Tavoitteena olisi yhdistää Kevyt™, Metan ja Karate Monkeyn hyvät puolet = kevyehkö lyhytjoustoinen 29-täpäri.

Ei muuta kun askartelemaan.

torstai 18. huhtikuuta 2013

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Erikoisosien ihanuutta

Tämmönen kaunis tanko...



ja tämmönen siro stemmi...



eivät perkele ole yhteensopivat.

Tanko olisi tarkoitus pujottaan stemmiin, koska siinä ei ole irrotettavaa päätylevyä. Mary-tangossapa on sen verran mutkaa, että eipä vaan mahdukaan perille asti. Kokeilin pakastaa tangon ja keittää stemmiä, mutta kun ei niin ei. Voimaa en käyttänyt, koska en haluaisi naarmuttaa tankoa. Voiman kanssa olisi vaarana vielä sekin, että stemmi jää kokonaan jumiin. Taas niin mieleni pahotin.

Ostaakko flätti-tanko, että saa tuon namun käyttöön? Täytynee testata ensin miten Mary sopii normaalin stemmin kanssa.

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tubeless

Oho. Tubeleksiminen onnistui ilman henkilövahinkoja, mielenterveyspalveluita, eikä edes tullut sotkua.

Alkuun ilmaa vuoti venttiilien juuresta, että ihan ilman voimasanoja ei onistunut tämäkään projekti, mutta jotenkin kikkailemalla ja useasti yrittämällä vuoto loppui. Saa nähdä onko aamulla vielä ilmat tallella.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kohta saa taas askarrella

Tällaiset rinkulat tulee uuteen projektiin. Tarkoitus olisi vihdoin kokeilla tubeless systeemiä. Olen tähän asti karsastanut tubeless maailmaa, koska kuvittelen, että se on sottaista, työlästä ja hankalaa ilman merkittävää etua. Mutta uuteen projektiin on perinteisesti ollut ihan mielenkiinnosta tapana ottaa mukaan jotain uutta. Tämä projekti tulee sisältämään jotain uutta jotain vanhaa, lainattua ja sinistä.


























Kiekot vaikuttavat ihan päteviltä, joskin olen vähän yllättynyt niiden painosta +1900 g. Vaikka on ohennetut pinnat ja kevyehköt navat. Kuvittelin, että olisi ollut n. 1800 g.