maanantai 29. kesäkuuta 2009

Tahko MTB 27.6.09

No niin. 120 kilometriä maastopyörällä paahtavassa helteessä suoritettu.

Ensimmäiset 40 km meni kivasti ja nopeasti, loput +80 km vähemmän mukavasti ja hitaasti. Lähdin liian kovaa, puolessä välissä ekaa kierrosta olin alle 4 tunnin vauhdissa. En muistanut katsella kelloa tarpeeksi. Väliaika oli kutakuinkin 4:38. Toisen kierroksen ajelinkin sitten huomattavasti hitaammin, kun ei vaan voinut ajaa kovempaa. Loppuaika 10:27.12. Varsiaista aikatavoitetta ei ollut, mutta toivoin pääseväni alle 10 tunnin.

Kelin raakuudesta kertonee myös se, että ilmeisesti noin 40/170 keskeytti tai ei ehtinyt toiselle kierrokselle (lähes 25%).

Pieni flunssa tosiaan oli pohjilla, kisäpäivänä ja perjantaina ei ollut kullä mitään kummenpia tuntemuksia, mutta sunnuntaina ja tänään on taas nenä tukossa.

Ensi vuonna voisi kokella geelejä ja treenausta. Tänä vuonna käytössä ollut metodi koostui lähinnä syömisesta ja laiskottelusta.

Ensivuonna taas, ehdottomasti. On se vaan niin hieno kokemus.

On muuten todella jännää, miten nopeasti tuskan ja epätoivon sekaiset tunnit pyyhkiytyvät pois mielestä ja on jo seuraava kerta mielessä. Kai siitä maaliinpääsystä iskee joku endorfiini humala päälle.

Ei kommentteja: