perjantai 19. maaliskuuta 2010

Fillarikellari 2.0


Klikkaamalla saa yksityiskohtia.


Uuden kämpän myötä sain oman sopen fillareille. Noin 3,5 x 1,5 m kokoinen alunperin vaatehuoneeksi tarkoitettu tila.

"Kellari" alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Suurin osa asunnon remonttiromusta alkaa olla uudelleen sioitettu ja nyt tuonne jopa mahtuu sisälle. Seinäpaikka löytyy kahdelle pyörälle ja lattialle mahtuu toiset kaksi.

Oikealla seinällä on kaksi huoneen pituista 60 ja 50 cm levyistä hyllyä. Näiden alla vielä yksi kapeampi pikkutavarahylly. Oikealta etualalta löytyy vaate/kenkä/varuste -naulakko/hyllykkölipastosysteemi??

Perällä, hyllyn alla on varsinainen säätämöalue. Alemman hyllyn pohjassa on puretustä keittiöstä pelastettu loisteputki. Säätämöön on vielä hakusessa pyöränkorjausteline. Lattialla seisova malli saattaa olla aavistuksen liian paljon tilaavievä. Suoraan seinään kiinnitettävä malli on ollut hakusessa, mutta tarjolla ei ole näkynyt edullista toimivan näköistä ratkaisua.

Lattian päälystin kauttaaltaan kuramatolla, joka imee kivasti öljyn ja kuran itseensä. Eikä näytä heti paskaselta. Huone sijaitsee vieläpä näppärästi heti ulko-oven vieressä, ettei tarviste valutella suota pitkin asuntoa.

1 kommentti:

Yeti kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä. Minun pyörät saavat valitettavasti palella kylmässä ulkovarastossa :-(