maanantai 13. huhtikuuta 2009

Turun MTB-enduro reitin testilenkki

Eilen pääsiäissunnuntaina käytiin porukalla koeajamassa Turun MTB-enduro reittiä. Reitti löytyy täältä. Reittituntui todella sopivalta kisaa ajatellen. Teknisesti ja fyysisesti aika vaativa. Mukavasti vauhdikasta alamäkeä, ei juurikaan tasaista polkua, puhumattakaan pururadasta. Siirtymilläkin vain muutama tien ylitys.

Meta tuntui taas kevyeltä ajaa kesärenkailla. Uusi Hope Pro II -takanapa oli hämmentävän hiljainen. Kuntopuolella on taas aika hiljaista. Reitistä ajettiin EK:t 1, 2, 3, 4, 5 ja uudetaan 1 ja osittain 5. Kisassa ilmeisesti tarkoituksena ajaa EK:T 1-5 jonka jälkeen uudestaan EK:t 1, 2 ja 4. Ei olisi kyllä paukut enää oikeen riittäneet kahden EK:n ajamiseen vaikka suurin osa lenkistä mentiin hidasta lenkkivauhtia. Uusintakierroksella 1 ajettiin hieman vauhdikkaammin, joka pamahti heti reisiin.

Saa nähdä osallistunko ollenkaan itse kisaan. Ensisijaisena tarkoituksena on kuitenkin auttaa reitin merkkauksessa, joka tuntunee ikävästi jaloissa kisapäivänä. Tuoreillakaan jaloilla ei mun kunnolla ja taidolla kuitenkaan taistella kärkisijoista. Voi olla että ajan 0-kuskina ja toimin vaikka kuvaajana.

Ei kommentteja: